De slimme truc van waterflessen bedrukken dat niemand bespreekt

Drinkwater naar zee hebben was alsnog nooit zo eenvoudig. Deze bedrukte waterzakken bestaan weggelegd vanwege de veilige avonturiers. Klik de waterzak aan jouw tas vast en hervul hem eenvoudig. Zo les je je dorst iedere keer en overal zonder kostbare ruimte over jouw backpack in beslag te nemen.

Luxe waterflessen met logo zijn ons geliefd cadeau om te ontvangen en wij leveren verscheidene soorten luxe waterflessen met opdruk.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt dit vanwege je! Dit merknaam kan in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het vervolgens professioneel over. En dit kost niets! Vanwege een extra werkzaamheden gaat de leverdatum van een bestelling een dag later zijn.

Wilt u dan ook een blijvende indruk achterlaten betreffende een luxueus artikel zodra promotiegeschenk? Kies dan vanwege onze prosecco in een verpakking betreffende de eigen logo of boodschap.

De filterfunctie zorgt ervoor dat de stukken appels en andere ongewilde zaken zoals pitjes of schillen in een mond over een drinken belanden. Bezoek onder andere een betaalbare bidon met fruitfilter, uiteraard te bedrukken naar wens. 

Een waterfles bedrukt met je logo is iedere keer handig. Iemand die bezit er nauwelijks dorst op ons mooie, zonnige zomerse dag? Ofwel denk eens aan het publiek vervoer. Het ultieme podium teneinde je logo te verspreiden voor een omvangrijk publiek! Waterflessen bedrukken kan alang van 5 werkdagen. Alang ettelijke klanten gingen jouw wegens, en met succes! Het blijkt uit het hoge Kiyoh cijfer.

We gaan direct wegens u dan ook aan een slag en wensen dat uw bestelling juist verpakt bezorgd is. Onze cheapie luxueus waterflessen zijn daarbij ook alsnog eens verkrijgbaar anti ons zeer voordelige prijs!

Verder click here zodra het om bidons en waterflessen gaat, kun je in onze webshop de beste milieuvriendelijke exemplaren inkopen. Daar waar geoorloofd gebruiken we bio-inkt om de bidons te bedrukken. Daarnaast werken we samen met drukkerijen welke specialistisch bestaan in milieuvriendelijke bedrukkingen.

Ze weten wat de opties voor de bedrukking bestaan, op welke manier een logo zo goed geoorloofd tot zijn recht komt en welke kleuren uit je merknaam het mooist te samenvoegen zijn met dit product.

Laat de flesjes drinkwater betreffende eigen etiket bedrukken bij een specialist. Een flesjes water zijn weet te bestellen

U dan ook kan bij ons al uw persoonlijk flesjes mineraalwater met eigen etiket bestellen vanaf 252 flesjes (21 trays betreffende 12 flessen).We bedrukken de waterflesjes in korte oplages en de prijzen zullen u verbazen en dit alles is eenvoudigweg te kopen via de webwinkel.

Heb jouw enkel ons merknaam? Dan mogen wij ook enkel het merknaam erop drukken, maar de bediening van Maxilia gaat nader, zend je logo in en we vervaardigen gratis een aantrekkelijk passend vormgeving! Zo benut je het hele etiket op een waterfles en valt je bedrijf extra op!

Glazen Flesje 250 ml Glazen fles betreffende persoonlijk etiket ofwel merknaam met hoge kwaliteit bronwater, dit mineraalwater is direct gebotteld op een bron. Beschikbaar in hoeveelheden van 504 stuks, geleverd in doorzichtige 250ml glazen flessen.

Voordat wij uw logo aanbrengen op Waterflessen sturen wij iedere keer aanvankelijk ons drukproef ter beoordeling. Die proef is een email waarin dit via u dan ook bestelde relatiegeschenk staat afgebeeld betreffende de merknaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *